Car Rental

Кола под наем в Плевен

Сравнете и Спестете с кола под наем в Плевен

ПЛЕВЕН Е ЕДИН ОТ НАЙ-МОДЕРНИТЕ И ГОЛЕМИ БЪЛГАРСКИ ГРАДОВЕ. РАЗПОЛОЖЕН Е В ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА ДУНАВСКАТА РАВНИНА И СТОИ НА ЕДНАКВО РАЗСТОЯНИЕ ОТ ДУНАВ И СТАРА ПЛАНИНА. ГРАДЪТ НЯМА СВОЕ ЛЕТИЩЕ, НО КЪМ 2004г. СЕ РАБОТИ ПО СЪЗДАВАНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЕДНО ОТ БЛИЗКИТЕ ВОЕННИ ЛЕТИЩА ЗА ГРАЖДАНСКИ ( ПЪТНИЧЕСКИ И ТОВАРНИ) ПОЛЕТИ. ГРАДЪТ Е НА 6-ТО МЯСТО ПО ГОЛЕМИНА В БЪЛГАРИЯ. ДАЛИ ПЪТУВАТЕ ПО РАБОТА ИЛИ С ТУРИСТИЧЕСКА ЦЕЛ, ТОВА Е ГРАД, КОЙТО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ПОСЕТЕН. В ПЛЕВЕН МОЖЕТЕ ДА НАЕМЕТЕ КОЛА ПОД НАЕМ ОТ СЛЕДНИТЕ КОМПАНИИ, ПРЕДЛАГАЩИ ТАКИВА УСЛУГИ: PLEVEN RENT-A-CAR; МОТОРОАДС ЕООД, ЕXPRESS AUTO RENT; SOFIA RENT-A-CAR; ВАЛ И КАР; ФИРМА МОТОРОАДС ЕООД ПРЕДЛАГА И НАЕМ НА ТАКСИ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В ПЛЕВЕН. ЦЕНИТЕ ЗАПОЧВАТ ОТ 12 ЕВРО НА ДЕН. МОЖЕТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ РАЗЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ ПОД НАЕМ: МАЛКА ИКОНОМИЧНА КОЛА. ЛУКСОЗЕН СЕДАН АВТОМАТИК; СЕМЕЕН МИНИВАН; МИКРОБУС ЗА ПЪТУВАНЕ ЗАД ГРАНИЦА; 4X4 ДЖИП, ТРАНСПОРТЕН БУС ИЛИ АВТОБУС.

Неща за правене в Плевен

КОГАТО СТЕ В И ОКОЛО ПЛЕВЕН НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПОСЕТИТЕ ТЕЗИ ИНТЕРЕСНИ МЕСТА: МУЗЕЯ НА ВИНОТО; МАВЗОЛЕЙ-ПАРАКЛИС СВ. ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ; РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-ПЛЕВЕН; ПЛЕВЕНСКАТА ЕПОПЕЯ (МУЗЕЙ); ЗООПАРК ПЛЕВЕН; КРЕПОСТ СТОРГОЗИЯ; ЦЪРКВАТА СВЕТИ НИКОЛАЙ; ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГАЛЕРИЯ “ИЛИЯ БЕШКОВ”; ВТОРИЯТ РЕДУТ “КОВАНЛЪК” И МЪРТВАТА ДОЛИНА; ПАМЕТНИКЪТ НА ПОБЕДАТА И МОСТЪТ ПРИ РЕКА ВИТ; МУЗЕЯТ НА ЛОВНО-РИБНОТО СТОПАНСТВО; ВОДНАТА ЕСТАКАДА В ЦЕНТЪРА НА ПЛЕВЕН; ДОКАТО СТЕ В ПЛЕВЕН НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПОСЕТИТЕ ЦЕНТРАЛ МОЛ ПЛЕВЕН И ДА НАПАЗАРУВАТЕ ОТ НАД 40-ТЕ МАГАЗИНА ВЪТРЕ. АКО ОБИЧАТЕ КУЛТУРНИТЕ ПРОЯВИ - МОЖЕТЕ ДА ОТИДЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПРЕДСТАВЛЕНИЕ В ДРАМАТИЧНИЯ - КУКЛЕН ТЕАТЪР “ИВАН РАДОЕВ”

Топ 3 забележителности в Плевен • ПАНОРАМА “ПЛЕВЕНСКА ЕПОПЕЯ-1877”

 • СКОБЕЛЕВИЯТ ПАРК

 • МАВЗОЛЕЯТ-КОСТНИЦА НА ПАДНАЛИТЕ В БОЙ РУСКИ И РУМЪНСКИ ВОЙНИ

Карайте около Плевен

ИНТЕРЕСНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ, КОИТО МОЖЕТЕ ДА ПОСЕТИТЕ С КОЛА НА ОКОЛО 100 КМ ОТ ПЛЕВЕН СА: СЪКРОВИЩЕТО ОТ ВЪЛЧИ ТРЪН - НА 1 КМ; СЪКРОВИЩЕТО ОТ ЛУКОВИТ - НА 31 КМ; ПРАИСТОРИЧЕСКОТО СЕЛИЩЕ НА ТЕЛИШ - НА 30 КМ; ДЕВЕТАШКАТА ПЕЩЕРА КРАЙ ЛОВЕЧ - НА 29 КМ; УЛПИЯ ЕКСУС - ПРЕКРАСЕН РИМСКИ ГРАД НА ДУНАВСКИЯ БРЯГ - НА 36 КМ; КРУШУНСКА ЕКОПЪТЕКА - НА 38 КМ; ГЕОПАРК ИСКЪР-ПАНЕГА - НА 45 КМ; КРЕПОСТ ХИСАРЯ - ПАЗИТЕЛЯТ НА ЛОВЕЧ - НА 32 КМ; СЪКРОВИЩЕТО ОТ ЛЕТНИЦА - ЦЕНЕН ТРАКИЙСКИ ИЗВОР - НА 31 КМ; ДЕЛИ ХАМАМ - СТАРАТА ГРАДСКА БАНЯ В ЛОВЕЧ - НА 32 КМ; ЯЗОВОР ТУЧЕНИЦА - НА 6,5КМ; ПАРК КАЙЛЪКА - НА 6,5 КМ; ЕКОПЪТЕКА ЧЕРНЕЛКА - НА 11 КМ И ДР.

Сравнете евтини коли под наем


Сигурна, бърза и лесна онлайн резервация

Променете или анулирайте Вашата резервация безплатно

Най-добрите рент-а-кар компании

Защо да резервирате при нас?

 • 1,500 рент-а-кар компании
 • 28,000 дестинации в цял свят
 • Безплатно анулиране и без скрити такси
 • 24/7 клиентско обслужване
 • Бързо и сигурно плащане
 • Резервирайте в 3 лесни стъпки
 • Ексклузивни цени от най-добрите компании
 • Без комисионна при плащане с кредитна карта

Други дестинации