Наемане на кола в Варна

Няма такси и най-добра цена за икономиката, лукса, 7-9 местен автомобил и др
https://static.digitaltravelcdn.com/destinations/варна.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Отзиви 55,431 • Отличен
Отзиви 4.5 stars
Безплатно анулиране и без скрити разходи
24 часа / ден поддръжка и чат на живо
Бързи и сигурни методи на плащане
Нулеви комисионни по картови плащания

Сравнете и Спестете с наемане на кола във Варна

Град Варна е разположен на брега на Черно море в Североизточна България.Той е третият по големина град в България и най-големият по Българското Черноморие. Заради своята история, както и икономическото и културното си значение често бива наричан „Морската столица на България”. Варна е един от най-големите транспортни центрове в България заради своето модерно пристанище, железопътен възел и международно летище, чрез което осъществява връзка с 35 държави и над 100 града в света. Също така на летище Варна се предоставя опцията за наемане на кола под наем от следните компании: AVIS, Budget, Top rent-a-car, Europcar, SIXT rent-a-car, Hertz и Choice rent-a-car. Офисите за отдаване на коли под наем са разположени в обществена зона за пристигащи пътници. Кола под наем може да бъде резервирана и чрез сайта на GoCarRental.bg, като предоставеният каталог с компании е по-обширен.

Неща за правене във Варна

Като предмет на интерес могат да бъдат следните забележителности в града: Морската градина, Делфинариума, Астрономическа обсерватория и планетариум „Николай Коперник, Варненският некропол — най-старото златно съкровище в света, Народна библиотека „Пенчо Славейков, Варненски археологически музей, Военноморски музей, Музей за нова история, Етнографски музей, Музей на Възраждането. В околностите на Варна се намират: Аладжа манастир — скален манастир, Побитите камъни, Резерват Камчия. Други забележителности: Художествената галерия, която е открита през 1950 година; Къщата-музей "Георги Велчев",Музеят за история на Варна, Етнографският музей, Природонаучният музей, Музеят на туризма, Дворецът на спорта и културата,Парк-музеят "Владислав Варненчик". В региона на град Варна има възможности за практикуване на здравен, ловен и риболовен туризъм.

Топ 3 забележителности във Варна

  • Катедрала Св. Успение Богородично
  • Сградата на ДТ „Стоян Бъчваров“
  • Фонтанът пред театъра

Карайте около Варна

Интересни места за посещение с кола са следните забележителности в близост до град Варна: Манастир „Св.св. Константин и Елена” - на 10км; Скален манастир „Св. Троица” - на 10км; Побити камъни - на 18км; Природен парк “Златни пясъци” – на 17км; Музей на мозайките в Девня – на 30км; Биосферен резерват „Камчия“ – на 30км; Ботаническа градина в Балчик – на 46км; Тракийската чешма – на 12км; Местността Дълбока – на 70км; Село Мадара и Мадарският конник –на 76км; Нос Калиакра и едноименната крепост – на 75км; Язовир Цонево – на 70км.

Кои са най -добрите оферти в Варна?

Мини
Мини
from 46,79 лв./Ден
Мини
Мини
from 50,32 лв./Ден
Мини
Мини
from 156,47 лв./Ден
Пълен размер
Пълен размер
from 217,10 лв./Ден
Субкомпактен
Субкомпактен
from 361,83 лв./Ден
Икономичен
Икономичен
from 363,63 лв./Ден

Топ точки за пикап около Варна

Открийте най-новите оферти за наем на автомобили

Абонирайте се за нашия бюлетин