Наемане на кола в Бургас

Няма такси и най-добра цена за икономиката, лукса, 7-9 местен автомобил и др
https://static.digitaltravelcdn.com/destinations/бургас.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Отзиви 55,431 • Отличен
Отзиви 4.5 stars
Безплатно анулиране и без скрити разходи
24 часа / ден поддръжка и чат на живо
Бързи и сигурни методи на плащане
Нулеви комисионни по картови плащания

Сравнете и Спестете с наемане на кола в Бургас

Бургас е четвъртият по големина град в България, намиращ се в най-западната точка на Черно море в едноименния Бургаски залив. Градът е заобиколен е от езерата Бургаско, Атанасовското и Мандренското на запад и северозапад, а на изток от Черно море.Бургас е модерен развиващ се град, където наред със съвременна архитектура могат да се видят и запазени сгради от началото на XIX век насам.Той е родния град на много известни личности в Българската култура и изкуство. В града се намира най-голямото пристанище в страната, като също има и собствено летище. Придвижването в града става лесно било то с модерния обществен транспорт, изгодните таксита или наемането на кола под наем. За улеснение, каталог с компания за отдаване на коли под наем може да се намери на сайта GoCarRental.bg или директно в офисите на летището. Сред най-големите компании за коли под наем са National, Enterprise rent-a-car, Budget, Hertz, SIXT rent-a-car, AVIS, Top rent-a-car, Easy rent Bulgaria.

Неща за правене в Бургас

Интересни забележителности в града са Регионалния исторически музей и Художествената галерия, Етнографският музей, Морската градина. В околностите на града се намират: Бургаско езеро Вая, Атанасовско езеро, Мандренско езеро. Бургас предоставя отлични възможности за практикуване на водни спортове, парапланеризъм и скално катерене. Катедралата „Св. Св. Кирил и Методий” е друга забележителност, която привлича с възхитителните си стенописи и олтара, орнаментиран с уникални дърворезби. Не пропускайте да посетите и т.нар. Арменска църква.

Топ 3 забележителности на Бургас

  • Четирите бургаски езера
  • Морската градина
  • Катедралата „Св. Св. Кирил и Методий”

Карайте около Бургас

Интересни места за посещение с кола са следните забележителности в близост до град Бургас са: Замъкът в Равадиново – на 35км; Парк Отманли – на 15км; Беглик Таш – на 56км; Петрова нива – на 67км; Ахтопол – на 90км; Хълмът на любовта; Музей на солта; Резерват Ропотамо; остров Света Анастасия; Зоокомплекс „Пауните” – на 13 км; Русокастренска крепост – на 24км; Крепост Маркели; град Несебър и курортен комплекс Слънчев бряг – на около 20км. Също така могат да се посетят различни къмпинг места и извънградски плажове.

Кои са най -добрите оферти в Бургас?

Мини
Мини
from 48,69 лв./Ден
Мини
Мини
from 68,06 лв./Ден
Икономичен
Икономичен
from 94,79 лв./Ден
Субкомпактен
Субкомпактен
from 105,46 лв./Ден
Пълен размер
Пълен размер
from 109,01 лв./Ден
Субкомпактен
Субкомпактен
from 241,19 лв./Ден

Топ точки за пикап около Бургас

Открийте най-новите оферти за наем на автомобили

Абонирайте се за нашия бюлетин