Car Rental

Коли под наем в Бургас

Сравнете и Спестете с наемане на кола в Бургас

Бургас е четвъртият по големина град в България, намиращ се в най-западната точка на Черно море в едноименния Бургаски залив. Градът е заобиколен е от езерата Бургаско, Атанасовското и Мандренското на запад и северозапад, а на изток от Черно море.Бургас е модерен развиващ се град, където наред със съвременна архитектура могат да се видят и запазени сгради от началото на XIX век насам.Той е родния град на много известни личности в Българската култура и изкуство. В града се намира най-голямото пристанище в страната, като също има и собствено летище. Придвижването в града става лесно било то с модерния обществен транспорт, изгодните таксита или наемането на кола под наем. За улеснение, каталог с компания за отдаване на коли под наем може да се намери на сайта GoCarRental.bg или директно в офисите на летището. Сред най-големите компании за коли под наем са National, Enterprise rent-a-car, Budget, Hertz, SIXT rent-a-car, AVIS, Top rent-a-car, Easy rent Bulgaria.

Неща за правене в Бургас

Интересни забележителности в града са Регионалния исторически музей и Художествената галерия, Етнографският музей, Морската градина. В околностите на града се намират: Бургаско езеро Вая, Атанасовско езеро, Мандренско езеро. Бургас предоставя отлични възможности за практикуване на водни спортове, парапланеризъм и скално катерене. Катедралата „Св. Св. Кирил и Методий” е друга забележителност, която привлича с възхитителните си стенописи и олтара, орнаментиран с уникални дърворезби. Не пропускайте да посетите и т.нар. Арменска църква.

Топ 3 забележителности на Бургас • Четирите бургаски езера

 • Морската градина

 • Катедралата „Св. Св. Кирил и Методий”

Карайте около Бургас

Интересни места за посещение с кола са следните забележителности в близост до град Бургас са: Замъкът в Равадиново – на 35км; Парк Отманли – на 15км; Беглик Таш – на 56км; Петрова нива – на 67км; Ахтопол – на 90км; Хълмът на любовта; Музей на солта; Резерват Ропотамо; остров Света Анастасия; Зоокомплекс „Пауните” – на 13 км; Русокастренска крепост – на 24км; Крепост Маркели; град Несебър и курортен комплекс Слънчев бряг – на около 20км. Също така могат да се посетят различни къмпинг места и извънградски плажове.

Сравнете евтини коли под наем


Сигурна, бърза и лесна онлайн резервация

Променете или анулирайте Вашата резервация безплатно

Най-добрите рент-а-кар компании

Защо да резервирате при нас?

 • 1,500 рент-а-кар компании
 • 28,000 дестинации в цял свят
 • Безплатно анулиране и без скрити такси
 • 24/7 клиентско обслужване
 • Бързо и сигурно плащане
 • Резервирайте в 3 лесни стъпки
 • Ексклузивни цени от най-добрите компании
 • Без комисионна при плащане с кредитна карта